Kako Gledati 3gp Video

Sadržaj:

Kako Gledati 3gp Video
Kako Gledati 3gp Video

Video: Kako Gledati 3gp Video

Video: Kako Gledati 3gp Video
Video: Kako gledati neograniceno tv kanale na watchedu 2024, Svibanj
Anonim

Video u 3gp formatu svojevrsni je analog s najmanjim proširenjem zaslona za reprodukciju na mobilnim uređajima. Ali da biste ga pogledali na računalu, trebate koristiti poseban program.

Kako gledati 3gp video
Kako gledati 3gp video

Potrebno

  • - Računalo;
  • - pristup Internetu;
  • - Previše sam 3gp program.

Upute

Korak 1

Videozapise u 3gp formatu možete gledati na različite načine. Najlakši je način da ga preuzmete na telefon. Povežite svoj mobitel s računalom. Zatim otvorite mapu s videozapisima ili video datotekama (različito se zove na svim telefonima). Bacite u to videozapise s 3gp formatom. Odspojite kabel s računala. Idite u odgovarajuću mapu na telefonu i pogledajte videozapis.

Korak 2

Ako želite gledati 3gp videozapise ne samo sa svog telefona, već i s računala, tada morate koristiti poseban program. Preuzmite s interneta aplikaciju pod nazivom Im TOO 3gp. Instalirajte ga na svoje računalo.

3. korak

Pokrenite program. Zatim kliknite gumb Dodaj. U prozoru koji se otvori tražit ćete da odaberete put do videozapisa koji je pohranjen na vašem računalu. Otvori. Dalje ispod popisa kliknite gumb Profil. Morate odabrati format u koji će se vaš video pretvoriti (na primjer, standardni *.avi, koji se reproducira u svim uređajima za reprodukciju). Nakon završetka ovog postupka pritisnite gumb Kodiraj.

4. korak

Nakon programa koji konvertira videozapis, datoteka će se prema zadanim postavkama spremiti na radnu površinu. Sada možete otvoriti videozapis i pogledati ga.

Korak 5

Postoji alternativni način gledanja videozapisa u 3gp formatu. Možete to učiniti bez pretvorbe datoteke. Idite na mrežu na jedno od web mjesta za pretraživanje (google, pošta itd.). Zatim pronađite i preuzmite upravljački program (ili kodeke za video zapise različitih proširenja), a zatim ih instalirajte na računalo. Vaš će se videozapis reproducirati s bilo kojim uređajem za reprodukciju.

Preporučeni: